שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

21/11/2015 | 19:14 | מאת: א

לפני ארבעה חודשים עשיתי טיפול שורש אצל מומחה לשן 16. אחרי הטיפול שמתי לב כי יש כתם לבן על החניכיים שמעל השן. רציתי לשאול על זה בתור של המבנה והכתר הזמני אבל עדיין לא יצא לי לעשות. בשבוע שעבר היה לי טיפול שורש אצל אותו מומחה לשן 17. לא הזכרתי את העיגול הלבן אבל אני מניחה שהוא ראה אותו ואם זה היה חשוד או משהו לא טוב בקשר לשן הוא היה אומר, נכון? הרי הוא ראה את זה כי הוא עשה לי זריקה שם. בסוף הטיפול הוא רק אמר לשקם מהר אחרת שתי השיניים ילכו קומפלט. זה אומר שהשיניים עדיין בסדר, נכון? סליחה על השאלה אני פשוט מבולבלת כי כשאני קוראת בגוגל זה נותן תוצאות של סדק וכישלון טיפול שורש אבל מצד שני אם זה היה זה המומחה היה זורק מילה, לא?

א שלום לא הבנתי האם הכתם הלבן קיים שם דרך קבע כבר 4 חודשים? אם היה שם הכתם הלבן ( נשמע כמו מוגלה שמתנקזת דרך החניכיים) בסמיכות לטיפול והוא נעלם, זה לא מדאיג . כמו כן , שיניים 16 17 מופיעות יחד בצילומים . אני מניחה שאם היתה בעיה ב16 היא היתה נראית בצילום של 17 . קשה לי להאמין שהרופא היה מתעלם מבעיה ושולח אותך לשקם שן שמיועדת לעקירה . בכל מקרה אם את דואגת , תעלי את הבעיה מול הרופא המשקם או המומחה . הם בטוח מכירים את השיניים שלך וידעו להרגיע את חששותייך . הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין

21/11/2015 | 20:35 | מאת: א

הכתם הלבן קיים שם כבר ארבעה חודשים רצוף... אז זה בסדר, נכון? אם לא, הוא היה אומר לי.. כך זה גם נשמע מהתשובה שלך. מרגיע.. אבל מעניין מה זה עוד יכול להיות? זה כתם שטוח והוא לא כואב ולא חושבת שמוגלתי.. הוא גם נשאר אותו גודל כל הזמן. לא קטן שקשה לפספס ולא ענק.. רואים אותו בקלות.

מנהל פורום טיפולי שורש