אי נוחות אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

19/11/2015 | 17:53 | מאת: ..

לפני שבוע וחצי עשיתי טיפול שורש, כבר אין לי כאבים אבל נשארה אי נוחות מסוימת בשן. אני מרגישה אותה, מרגישה אזור נפוח, לא כאב, כשאני פותחת את הפה אחרי שאני סוגרת אני מרגישה דבק בין השן הזו לשן מתחת, אני מרגישה גם לחץ באזור ואני כל היום משחקת בלחי עם הלשון כי אני מרגישה כאילו האזור מנוון ואני מרגישה שהשן זזה. הרגשות ממש מוזרות.. זאת שן טוחנת שהיתה שניה לפני עקערה ומומחה עשה לי טיפול.. ניסיתי לתאר בערך במילים לא יודעת אם הצלחתי כל כך. השאלה אם לחזור לרופא או שזה בסדר להרגיש כך אחרי טיפול שורש?

שלום קשה לי לתת לך תשובה רלוונטית בלי שבדקתי . על פניו , שן יכולה להיות רגישה שבוע וחצי אחרי הטיפול מבלי שהדבר יהיה מדאיג . מצד שני התיאור של ניוון ניידות וכו הם לא דבר שכיח ושווה בדיקה של רופא . מקסימום יגידו לך שהכל בסדר . הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש