האם זה בסדר?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

14/11/2015 | 19:45 | מאת: מיכל

יום רביעי עשיתי טיפול שורש בשן 27. לפני הטיפול החנייכים באזור היו נפוחות. יום חמישי- שישי לא היו כאבים בכלל. יום שישי בערב כשאכלתי בצד שני של הפה היו לי כאבים חזקים בצד של הסתימה (לפני כן לא היו כאבים כשאכלתי). והיום יום שבת היו ויש כאבים חזקים כשאני מזיזה את הפה כדי אפילו לדבר או לפהק, כואב כשאני נוגעת בלחי, הנפיחות שהיתה לפני הטיפול לא ירדה כי אם גדלה ולא הרגשתי טוב כל היום והיה לי גם חום. האם יכול להיות קשר בין חום לטיפול שורש או שזו שפעת? ומתי הנפיחות תרד לי אם בכלל? יש לי עיגול לבן קטן ובולט (קצת נפוח על הנפיחות שישנה) מעל השן הזו. מה זה? תוך כמה זמן המקום יחזור להיות רגיל?

מיכל שלום לפי התיאור ובמגבלות הפורום נראה שיש לך אבסס. את צריכה להגיע לרופא וקרוב לודאי לקבל אנטיביוטיקה ואולי גם לנקות שוב את השן . הרבה בריאות ד"ר דבורקין

14/11/2015 | 20:56 | מאת: מיכל

למי שעשה לי את הטיפול שורש שהוא מומחה. או לרופא הרגיל? מה שיש לי זה לא סביר? לא כדאי לחכות קצת אולי זה יעבור? מה הזמן הרגיל שהנפיחות אמורה לרדת? הדבר היחיד שמפריע לי זה הנפיחות כי לדעתי זה מה שגורם לכאב הגדול ולרגישות של המקום. העיגול הלבן באמת נראה כמו אבסס, היה לי כמה פעמים באזור הזה ובגלל זה עשיתי ט"ש.. אני לא חושבת שמשם בא הכאב.

מנהל פורום טיפולי שורש