מבנה יצוק

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

31/08/2008 | 15:32 | מאת: נטלי

הודבק לי מבנה יצוק בשן קדמית. שאלתי האם ניתן להוריד מבנה יצוק במידה והשן תצטרך בעתיד חידוש טיפול שורש? תודה רבה.

01/09/2008 | 08:14 | מאת: ד"ר גיא וולק

ניתן להוציא מבנה יצוק, אבל זה בטח לא יהיה טיול בפארק... וחוץ מזה נטלי, למה לא לחשוב חיובי? אם העבודה בוצעה כראוי, אז יהיה בסדר. רק בריאות.

01/09/2008 | 14:39 | מאת: נטלי

תודה רבה על תשובתך ויש לך חשיבה אופטימית. יפה! אבל בכל זאת למה כזה מסובך המבנה היצוק הזה? האם הוא מודבק לשורש השן או רק לכותרת השן? או גם וגם? שוב תודה.

מנהל פורום טיפולי שורש