טיפול שורש עוד

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

10/10/2015 | 08:53 | מאת: שירה

אניממש מתוסכלת מהמצב במיוחד שהכאבים נמשכים ולא רק אחר גירוי והם שעות ארוכות ומנסה בלי כדור. יכול להיות שהרופאה לא מספיק טובה לפענוח או שלא התאמצה אבל לא הראתה לי אבל ידעה שפשוט חוזרת אני לרופאה הרגילה כי אחרת כאבים יש אפעלו מספיק חזקים למרות שמנסה כמה שפחות לקחת משכחים כי לא בריא אני מקווה שימצאו מה יש ובמהרה שהיא תחזור אבל הסיכוי שרגישות זה עם כאבים ספונטנים זה נמוך? ויכול להיות מצב שיכולים לפספס גם בראייה וגם בצילום?

ישנם מקרים בהם האבחנה היא קשה ולא חד משמעית אבל כאב כמו שאת מתארת מחייב טיפול . אין לי איך לעזור לך חוץ מלהציע לך לפנות שוב למרפאה מאחלת לך בריאות מכל הלב ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש