חורים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

09/10/2015 | 09:59 | מאת: ליאת

יכול להיות מצב שרופא מפספס חורים כדולים או אפילו צורך בטיפול שורש למרות שמתלוננים בכאבים ולא רואה לא בעין ולא בצילום למרות שרופא אחר וגם עוד אחד בצילום שנעשה לפני כמה חודשים כן ראה בצילום בגלל שרופאה צעירה וחדשה יכול להיות שלא מזהה ?

ליאת שלום יכול להיות פער בגישות של רופאים - יותר שמרני/ יותר רדיקלי. מצד שני , הפער שאת מתארת גדול מכדי לגשר עליו כמו כן את מתלוננת על כאבים . הייתי מציעה לך לקבל חווות דעת נוספת ומכרעת . הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש