שורש דחוף

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/10/2015 | 14:55 | מאת: שירה

זה מסתבך לי שנחתי היום בצהריים לא הצלחתי מרגישה את הכאבים מספיק חזק והכדורים לא הדפיעו והרופאה שלי תחזור עוד רק 10 ימים מהחופשה והכאבים התחילו להיות יותר חזקים מה לעשות ופוחדת מה יקרה עוד 10 ימים אם אחכה ופוחדת גם שמישהוא אחר יראה כי מכירה אותי ואת הבעיות איתי טוב כל כך.

שירה שלום צר לי אבל אם הכאב חזק את חייבת לקבל עזרה מקצועית כלומר רופא אחר . תבררי במרפאה למי הרופאה מפנה כשהיא נוסעת או מי מגבה אותה . אין סיבה שתסבלי

מנהל פורום טיפולי שורש