כאב

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

01/10/2015 | 20:43 | מאת: יערה

יש לי עששת וכנראה אצטרך טיפול שורש מדובר בשן עליונה אבל חוץ מכל הסימפטומים שיש שמחשידים לטיפול שורש יש לי יותר כאבי ראש שבעבר לא היו לי יכול להיות קשר במיוחד שזו שן קדמית עליונה ? ואני מבינה שבשיניים עליונות הכל יותר רגיש החל בכאבים לפני הטיפול וגם בהחלמה.

יערה שלום אני למכירה קשר בין כאבי ראש לשן קדמית עליונה .התופעה יותר קשורה לאחוריות . בכל מקרה אילך מה לחשוש , טיפול בשן קדמית הוא דוקא פשוט יותר כי לשן תעלה אחת בלבד. אין יותר כאבים תוך כדי ,ואחרי הטיפול במיעוט המקרים נותרת רגישות קלה במישוש באזור קצה השורש . בסופו של דבר גם זה עובר אך כל עוד זה שם ניתן לחיות איתו ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש