כתר ?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

21/08/2008 | 22:39 | מאת: יאיר

שלום האם בשן תוחנת שעברה טיפול שורש צריך לעשות כתר אפילו שהשן מסביב שלמה ? תודה מראש

23/08/2008 | 01:26 | מאת: ד"ר גיא וולק

יאיר שלום, מומלץ מאוד לבצע כתר, מכיוון ששיניים שעברו טיפול שורש חשופות משמעותית יותר לסכנת שבר מאחיותיהן הבריאות, ויש לכך סיבות רבות שלא ניכנס אליהן. אני לא הייתי רוצה לקום כל בוקר עם השאלה "האם היום אכניס לפה משהו קשה מדי שייסדוק את השן, או לא?", ואתה? בקיצור, לא לקחת צ'אנסים. שמים כתר, ואפשר להיות רגועים. בהצלחה יאיר

23/08/2008 | 09:01 | מאת: יאיר

מנהל פורום טיפולי שורש