כאבים תוספת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

28/09/2015 | 22:42 | מאת: גאיה

היום חוץ מהכאבים והסימפטומים התחלתי להרגיש טעם רע האם זה קשור לעששת ? והאם כן מה זה אומר שהעששת במצב מתקדם ומפרישה חומרים?

גאיה שוב שלום אין קשר בין הטעם הע לדרגת החומרה של העששת . הריח יכול לנבוע מהעששת עצמה שפשוט גדלה עם הזמן והאפקט של נוכחותה בפה התגבר או שהריח נובע מדחיסת מזון לתוך החור ומאחר והוא לא מתפנה משם הוא מתפרקק ויוצר ריח רע . לטפל בהקדם ובינתיים לנקות כמה שניתן מועדים לשמחה ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש