תוספת לטיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

27/09/2015 | 16:49 | מאת: כרמית

האם זה גם שכבר בלעיסה כואב גם זה החמרה/התגברות העששת ויצטרכו שוב לעשות צילום לראות איך התגברה העשדת מלפני חצי שנה ורואים בוודאות ומספיק בצילום במרפאה וחייבים? התיאור וזה שהיה חור לפני חצי שנה לא מספיק יהיה : כאבים ספונטנים ,כאבים בלעחסה ורגישות לחום וקור.

כרמית שוב שלום התאור שלך כאמור מכוון לטיפול שורש. אבל צילום עדכני לקביעת אבחנה סופית הוא חובה! ראשית הוא יאשר /ישלול את החשד . שנית, הוא יקבע אם ההרס העששתי הוא לא נרחב מדי ושמצב החניכיים והעצם באזור תקינים שכן כאשר ההרס גדול מדי אין ברירה אלא לעקור את השן הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש