רגישות

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

11/08/2008 | 13:03 | מאת: ארז

שלום דקטור אני עברתי 2 טיפולי שורש שבוע אחרי שבוע כמה זמן יש רגישות בשניים מחום וקור זה כאב שנמשך דקה ועובר תודה מראש

12/08/2008 | 16:12 | מאת: ד"ר גיא וולק

ארז שלום- שיניים במהלך טיפול שורש ובוודאי שלאחריו, אמורות שלא לחוש כלל הבדלי טמפרטורה. באין עצב בתוך השן, אין תחושה. התחושה הצפויה בד"כ אחרי טיפול שורש היא של לחץ בתוך השן, בעיקר בלעיסה. לגבי הקור/חום- ייתכן והתחושה נובעת משן שכנה או בלסת הנגדית באותו אזור. בכל מקרה, בשביל מה יש רופא? כדאי ללכת ולהיבדק ביסודיות תוך אפליקציה של קור ו/או חום לשיניים באזור. בהצלחה ארז

מנהל פורום טיפולי שורש