כאבים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/09/2015 | 16:46 | מאת: יערה

נראה לי שאני צריכה טיפול שורש לפי : כאבים ספונטנים קלים/בינונים אבל רק ביום , שתייה קלה אחרי קר/חם שלפעמים נמשכת הרבה אחרי הגירוי והיום גם כאב אחרי לעיסה על המקום האם זה טיפול שורש נראה לך ובגלל שאחכה מה יכול להיות ההחמרה ו/או ההידרדרות אם אחכה עוד שבועיים/שלושה מכיון שחגים ועוד ובמילא רוב הסיכויים שטיפול שורש ובשן הנל ראו חור לפני קרוב לחצי שנה אז מה יכול להחמיר ולהרגיש בזמן זה שדוחה?

יערה שלום אכן נשמע כמו טיפול שורש אך רק בדיקה וצילום יאשרו/ישללו זאת . במצבים חמורים( חודשים רבים ללא טיפול ) ההרס גדול ולעיצים אין ברירה אלא לעקור את השן. המתנה של שבועות ספורים בדרך כלל לא תשנה אך יכולים להתפתח כאבים עזים והשן עלולה במקרים מסויימים להשבר . כדאי לטפל הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש