האם זה נשמע טיפול שורש?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/09/2015 | 12:30 | מאת: כרמית

אבל האם נראה שזה טיפול שורש. בינתיים רק ביום לא בלילה כאבים , יש מדי פעם כאבים ספונטנים או גם שממשיכים אחרי מקור הגירוי. כאב קל/בינוני אחרי שתיה קרה/חמה וגם היום התחילו גם כאבים אחרי לעיסה במקום משהוא שלא הכי רך טיפונת קשה יותר זה נראה טיפול שורש או שיכול להיות התסמינים הנ"ל גם יכול להיות בסתימה ? והאם עד שאני אלך יכול להיות עוד נזק לשן חוץ מכאבים יכול לקרות משהוא פיזי בשן כגון שבר וכו...

שלום הסימנים שאת מתארת בצורה מאוד אינטיליגנטית מכוונים אותנו לכיוון של דלקת בשן הדורשת טיפול שורש . לפעמים כאב בלעיזה ורגישות קצרה לשינוי טמפרטורה יכולים להפתר בסתימה עמוקה אבל רק בדיקה וצילום יראו מה נדרש . לדאלתך השניה , כן , השן עלולה בהחלט להשבר וממש להתפרק אם יש עששת נרחבת . הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש