עששת שהתפתחה תוספת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

24/09/2015 | 16:27 | מאת: יעל

כנראה שאני צריכה טיפול שורש כי כאבים אחרי קר יותר חם , וכאבים ספונטנים אחרי נגיעה במקום ואו אכילה שלפעמים נמשך הרבה ולפעמים קצת ורק ביום בלילה לא מפריע לי לישון לפעמים יש את הכאב שמציק עד שנרדמת אבל לא מעיר השאלה עד שאלך יש איזה משהוא בהגיינה ואוכל שאוכל לעשות עד שאלך שיבדקו. וזה שיש כאבים ספונטניים אבל לא כל הזמן בעיקר ביום ואחרי נגיעה ואכילה ממשיך יותר אומר משהוא על החומרה של הדלקת ? כי בלילה לא מפריע עדיין ואוכל ךדחות בכמה שבועות או שיכול להתפתח פתאום במהירות?

יעל שלום בהחלט יש בעיה בשן . לפי התאור שלך יכול להיות טיפול שורש אך יכול גם להיות עששת עמוקה ודחיסת מזון(שמסבירה כאב שמתאפיין אחרי אכילה ) . עששת עמוקה לא כאב ספונטני שמעיר בלילה וכאב קבוע בלעיסה לעיתים ניתן לפתור בסתימה עמוקה . ממליצה לך למהר ולקבל טיפול כדי למצות את האופציה השמרנית - אם קיימת חג שמח ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש