טיפולמשורש ודחייתו

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

22/09/2015 | 12:27 | מאת: עינת

אבל יכול להתפתח בכזאת מהירות בהבדל של עד חודש כי בממילא נראה לי שרוב הסיכויים שאצטרך טיפול שורש אם יש כבר כאבים ספונטניים אז מה זה משנה חוץ מכאבים ואם יחמירו אז אגש לקחת מרשם אלא אם יש סיכוי שזה לא שורש אבל כל הסימנים מראים שכן גם כאבים ספונטניים וגם אחרי קר וחם ושלא עובר למרות אחרי דקה זו לא רגישות כי יש לי גם את זה ויודעת מה זה האם נראה לך שצדקת שזה טיפולמשורש וגם מה יקרה בדחייה רק של חודש שבמילא כבר לא טופל כבר קרוב לחצי שנה בגלל טיפולים אחרים ואילוצים אחרים

עינת שלום אם אכן השן זקוקה לטיפול שורש דחיה של מספר שבועות , בדרך כלל לא תשנה . הכאב יכול להחריף והשן עלולה להשבר אבל בואי נקוה שלא . מאחר ודעתי אינה נוחה מאבחנות עצמיות בבית ללא בדיקה וצילומים נאותי הייתי ממליצה לך לפנות לרופא בהקדם האפשרי מועדים לשמחה ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש