כאב חודש אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

22/09/2015 | 07:04 | מאת: נעה

שלום, לפני כחודש סיימתי טיפול שורש כולל כתר ומבנה (בערך 3-4) טיפולים ועכשיו,אחרי חודש, כשאני אוכלת דברים חמים לאו דווקא חמים מאוד כואבת לי השן. אשמח לתגובה. תודה

נועה שלום בעקרון שן שעברה טיפול שורש לא אמורה להיות רגישה לשינויי טמפרטורה. חשוב מאוד לודא שמדובר באמת בשן שטופלה . הרבה עמים קשה להבחין במקור הכאב כתגובה לטמפרטורה קיצונית - חום או קור, ויכול להיות שעכשיו מקור הבעיה הוא שן סמוכה. אם השן שטופלה היאהשן הרגישה יש לחשוד בתעלה שנותרה לללא טיפול אם כי הסיכוי שתעלה לא מטופלת תכאב לחום הוא לא גבוה . הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש