עששת ועוד

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

20/09/2015 | 10:47 | מאת: ורד

יש לי כנראה עששת שהתפתחה כי כואב ספונטנית ,אם אחכה 3 שבועות _ חודש מה יכול להחמיר במצב כזה? ושאלה שנייה יש לי גם מדידות לכתר אחר אפשר לעשות במקביל עם טיפול השורש באמצע או שזה מפריע למדידות ואיכות בניית הכתר יכול להפריע חוץ מכאבים שיש בשן עם העששת יכול להפריע או שאפשר לעשות אשאל שהרופאה תחזור אבל כרגע בחופשה ורציתי לדעת האם אפשרי?

ורד שלום כאבים ספונטניים בדרך כלל מעידים על צורךבטיפול שורש כפי שהבנת בעצמך.המתנה של מספר שבועות היא סוג של רולטה רוסית . יכול לעבור בשלום ויכול לתפוס אותך לא מוכנה עם כאבים עזים , אבל לפעמים אין ברירה . אין בעיה לעצור את תהליך התקנת הכתר והתמקד בטיפול השורש . זה לא יפגע באיכות הכתר ויפתור את בעיית הכאבים . מועדים לשמחה ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש