אוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

04/08/2008 | 19:32 | מאת: גליה

שלום רב, האם אוסטאופורוזיס משפיע על הצלחת טיפול שורש וטיפולי שיניים בכלל? תודה רבה.

06/08/2008 | 02:36 | מאת: ד"ר גיא וולק

גליה שלום, אוסטאופורוזיס לא אמור להיות גורם בעל השפעה בכל הקשור לטיפולי שיניים, בדומה למחלות אחרות כגון סכרת, המשפיעות על מצב החניכיים. כמובן שכאשר מדובר בפרוצדורות כירורגיות, שתלים לדוגמה, כדאי להיוועץ בכירורג המטפל לדעתו בנוגע להשפעת התרופות הרלוונטיות על הסיכויים להצלחת הטיפול. בכל מקרה בהצלחה, טיפולים קלים, והחלמה מהירה

מנהל פורום טיפולי שורש