שלום

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/09/2015 | 09:40 | מאת: ארני

מצב מוזר. יש לי כאב אבל לא בשן. עברתי טיפול מקיף בפה לפני מספר שנים. בצד ימין למטה שן טוחנת לפני הבינה שהוצאה, טיפול שורש משנה וכתר. לפני כמה ימים ישבתי במקום שבו היכה מזגן על צד ימין בפנים בלבד. אחרכך הופיע כ3ב בכל צד ימין וגם רגישות בשן הזו. אבל לא דלקת. הרגישות בכל חלק ימין תחתון של החסת האם יתכן שזה משהו עצבי נוירולוגי או דלקתי? הכל כואב ולא מרגיש זזו דלקת. מה לעשות לאבחן להמתין? מוכר מצב כזה? תודה.

ארני שלום זה יכול להיות שן אם כי רב הסיכויים שלא. הכי פשוט זה קודם כל לפנות לרופא שיניים כללי לידות בדיקה וצילומים ואם לא יולים על הבעיה ניתן לפנות למומחה לרפואת הפה - תחום העוסק בבעיות בפה שמקורן לא בשיניים. בהצלחה ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש