טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

04/09/2015 | 22:19 | מאת: מעין

רציתי לשאול תוך כמה זמן אם לא מטפלים בחור בשן המצב יחמיר ויהפוך לטיפול שורש . האם תוך כמה חודשים יכול להחמיר מאוד והאם יכול להיות גם מצב שיהיה צורך למרות שלא מורגש כאב?

שלום עששת היא תהליך פרוגרסיבי. כלומר היא מתקדמת עם הזמן והיא לא צריכה הרבה זמן . תוך כמה חודשים היא יכולה להגיע לטיפול שורש וללא טיפול ההרס יחמיר עם הזמן והשן תעקר. כאב היא תופעה סוביקטיבית . עם אותו גודל של חור , אדם אחד יתלונן על כאבים ןאחר לאניחוש דבר . ולכן כדאי לטפל ללא קשר לכאב . שנה טובה ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש