טיפול שורש חוזר וכאבים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

31/08/2015 | 09:09 | מאת: אנונימית

שלום לפני שלושה שבועות רופא השיניים שלי עשה לי טיפול שורש בשן הקדמית הגדולה למעלה במטרה להרכיב כתרים , ושם לי סתימה זמנית כעבור שלושה ימים התפתחה לי דלקת לקחתי אנטיביוטיקה וחזרתי לטיפול לאחר שבוע וחצי אתמול הוא עשה לי שוב ניקוי וסתימה ואני מתחילה להרגיש כאב בשן ובחניכיים מעל השן האם תתפתח שוב דלקת ? הרופא לא מנקה טוב את התעלות ? אני ממש מבולבלת . תודה רבה !

אנונימית שלום אין לי מספיק פרטים לקבוע האם הסבל הנוכחי שלך באמת מעיד על דלקת, או שזה כאב אופייני ולא מדאיג של שן שעברה טיפול שורש. באופן כללי , זיהום תוך כדי טיפול השורש קורה בכ15% מהמקרים והוא יכול לנבוע בהחלט מניקוי לקוי של הרופא המטפל אך לא רק. לעיתים יש הרבה חידקים , חידקים עמידים לחומרי החיטוי או תגובה סוערת של המערכת החיסונית. לרב הפתרון הוא ניקוי נוסף ומילוי התעלה בחומר מחטא. מקוה שההסבר מניח את דעתך . במידה ויש לך שאלות נוספות אל תהססי לפנות .

מנהל פורום טיפולי שורש