בלוטה כואבת בחניכיים לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

26/08/2015 | 13:55 | מאת: אסתר

צהריים טובים, לפני כחודש עשיתי טיפול שורש וכתר אחרי מספר ימים הרגשתי כאב כשנגעתי בלחי מעל השן שבוצע בה טיפול שורש כאשר מימשתי עם האצבע הבחנתי בבלוטה ממש מעל השן החדשה בחניכיים שכואבת מאוד במגע ומקרינה כאב לשן , הייתי אצל הרופא שטיפל בי הוא עשה צילום ומסר שנראה שהכל תקין בשורש והפנה אותי לרופא אף אוזן גרון חשד שמדובר בסינוסיטים ונתן לי אנטיביטיקה . לציין שלא הייתי מצוננת זה מספר חודשים ולא מנוזלת והבלוטה צצה ממש סמוך לטיפול שורש , מזה יכול להיות?

שלום לפי הסיפור נשמע שיש בעיה בשן . הבעיה יכולה לנבוע מטיפול השורש או מסדק בשורש . רק בדיקה יסודית יכולה לאשר או לשלול את הדבר. הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש