כתרים שיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

18/08/2015 | 13:30 | מאת: אנונימית

שלום אני נמצאת כרגע באמצע טיפול עשיתי שתי טיפולי שורש בשן הקדמית הגדולה והשן לידה יותר קטנה השאלה שלי היא האם לאחר טיפול השורש אני יהיה חייבת לעשות כתרים ? הכתרים שהומלצו לי מבחינה כלכלית הם עם ברזל בפנים האם זה יהיה יפה ואסתטי לשיניים קדמיות ? האם הם יכנסו מתחת לחניכיים שכך לא יראו בולטות ? תודה

18/08/2015 | 13:34 | מאת: אנונימית

שלום רק מי שראה את השיניים שלך יכול לדעת האם חובה לבצע כתראו שניתן להסתפק במבנים אסתטיים . בכלליות אם נשאר מספיק חומרהשן כותרתי ניתן לעיתים להמנע מכתר קדמי ולבצע השלמה כותרתית בחומר מרוכב. לגבי סוגי כתרים כדאי לך לפנות לפורום של שיקום הפה ואסתטיקה , זה יותר תחום שלהם. באופן עקרוני חרבינה מאוחה למתכת נותנת תוצאה פחות אסתטית מאשר כתרים ללא מתכת הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש