המתנה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

07/08/2015 | 14:32 | מאת: עדי

תחילת שבוע הרופא אמר לי שאני צריכה טיפול שורש וכדאי לעשות זאת בהקדם. רציתי לשאול האם יכול להיגרם נזק אם אדחה את הטיפול בחודשיים כי טכנית אני לא יכולה (טסה שבוע הבא). סך הדחיה של הטיפול יהיה בסופו של דבר שלושה חודשים כי כבר חודש אני עם דלקת שלא טופלה. השבוע התחלתי לשתות אנטיביוטיקה וכל האדמומיות, נפיחות (היתה לי גולה עם מוגלה) והכאבים כמעט ועברו. אני מכירה אנשים שדוחים טיפולי שורש במשך שנים.. מה דעתך? האם אני לוקחת סיכון לעקירה?

הי עדי צר לי על התגובה המאוחרת . מאוד לא מומלץ לדחות. חשש מכאבים חוזרים כאבים ונפיחות הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש