טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

18/07/2015 | 17:11 | מאת: שירה

התחילו לי טיפול שורש בעקבות שבר קבעו לי עוד תור האם זה מסתכם בעוד תור כי שמעתי שיש לפעמים טיפולים ב 3 פעמים מתי עושים ב3 פעמים ויכול להיות שזה שזו שן טוחנת זה מורכב ובכלל זה זה ארוך שיש כאבים אחרי הטיפול הראדון אמנם מתחילים לפחות וסוג שונה אומר משהוא על האורך ומורכבות הטיפול?

שירה שלום שיניים טוחנות בהחלט יותר מורכבות לטיפול ולכן לעיתים דורשות פעמיים ויותר . הסיבות לריבוי ישיבות יכול לנבוע ממורכבות טכנית או מדלקת עיקשת שמכתיבה החדרה של תרופות לתוך תעלות השורש על מנת לעודד את ריפוי השן . הרבה בריאות ד"ר דבורקין

19/07/2015 | 22:18 | מאת: שירה

עוד 2 שאלות האם בעקבות זה שזה שבר אולי זה לוחץ ולוקח יותר זמן עד שהזיהום שגרם לשבר יירפא יותר. והאם לדעתך מצב של קיר שבור ותעלה אחת דקה סיכוי לאחר טיפול השורש ניתוח הארכת כותרת גבוה יותר?

מנהל פורום טיפולי שורש