סיכוי

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

15/07/2015 | 19:51 | מאת: שירן

שלום אני עושה טיפול שורש אחד גמרו ויש לי עוד אחד , (מדובר בשן 16 - שן טוחנת) , אמרו לי שאחד הקירות היו שבורים , ואחד התעלות בקושי מצאו , האם בעקבות התסמינים האלו יכול להיות שהסיכויים לניתוח הארכת כותרת יהיה גדול יותר בגלל שזה שבר וגם הכתר הזמני יצטרכו גם לא מיידי אלא מעבדתי?

שירן שלום מתארת מצב של חסר חומר שן כןתרתי. זהו מצב שמאפיין הרבה מהשיניים שעוברות טיפול שורש . במצבים אלו אנו שואלים את עצמנו האם השן "ברת שיקום". אני מניחה שהרופא שלך החליט שניתן לשקם את השן באמצעות מבנה יצוק וכתר ולכן הטיפול שורש. לתעלה הדקה אין קשר לשיקום . אני מניחה שנדובר בתעלה צרה שהיה קושי להכנס אליה אבל אם בסופו של דבר הצליחו להכנס ולנקות איתה אין לה שום השלכות לעתיד. הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש