שבר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

14/07/2015 | 07:47 | מאת: ספיר

האםבשנה אם יכול להיות מצב שצריך לעשות טיפול שורש. נשברה לי חתיכה מהשן מעל שבועיים לא גדולה מדי ומאז יש לי כאבים גם הרבה פעמים ספונטניים זה קרה בעקבות אכילה האם יכול להיות בבת אחת כזה מצב של שבר שיצריך טיפול שורש כי חשבתי שזה יעבור ועברו מעל שבועיים והכאבים לא נעשים קלים יותר וכל יום אני עם כמה פעמים עם משבחים וזה לא עוזר להרבה זמן בכלל.

ספיר שלום כן לפי התיאור טיפול שורש הוא פתרון הגיוני. חשוב אבל לעבור אבחון מסודר כי זה יכול להיות גם בעיית חניכיים עקב דחיסת מזון בין השיניים או סדק של השן . לכל בעיה טיפול אחר ולכן כדאי להזדרז ולהבדק. בהצלחה ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש