הפניה לטיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

24/07/2008 | 23:23 | מאת: טל

שלום, היום היתי אצל רופא שיניים והוא אמר שבאחד השיניים צריך לעשות טיפול שורש. הוא לא הבחין בחור בבדיקה רגילה אלא רק בצילום. אין כאבים בשן. השאלה האם יתכן שצריך לעשות טיפול שורש כשאין כאבים? תודה רבה.

26/07/2008 | 08:33 | מאת: ד"ר גיא וולק

טל שלום, יתכן ויתכן. אחת הסיבות לביצוע צילומי שיניים היא שהמבנה האנטמי שלהן מאפשר היווצרות חורי ענק באזורי המגע של השיניים מתחת לשטח הלעיסה ושדה הראייה. חורים כאלו גם יכולים להתפתח לאט ולאו דווקא לגרום לכאב, וזאת בשל התקדמות איטית של הפעילות החיידקית לכיוון מוך השן( החלק הפנימי העיצבי שלה.) וחוץמזה, אם'תה לא רגוע, קבל חוות דעת נוספת. אבל בהקדם, לא להזניח. ככה מתחילות צרות. טיפול מוצלח וקל.

מנהל פורום טיפולי שורש