האפרת טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

24/07/2008 | 12:19 | מאת: נורית

לפני כ10 שנים עשיתי טיפול שורש בשן קידמית (11) נכון להיום השן מעט האפירה, רופא אחד אמר כי ישנה הלבנה במי חמצן וניתן לעשות אחר לא מוכן ואומר רק כתר. מה הסיכון לשן בלנסות את ההלבנה תרם הכתר...? האם אני טועה ברצון שלי לדחות את הכתר כמה שיותר?

26/07/2008 | 08:27 | מאת: ד"ר גיא וולק

נורית שלום, נכון שניתן לבצע הבהרה פנימית לשן שעברה טיפול שורש, אבל זהו טיפול לטווח זמן מוגבל. השן תאפיר שוב- שנה, שנה וחצי, אולי פחות אולי יותר. צריל לזכור ששן שעברה טיפול שורש חשופה יותר לסכנת שבר, ולכן דחיית הכתר היא לא בהכרח ההחלטה הנכונה. במיוחד אם השן באמת נשברת.... לשיקולך, ובכל מקרה בהצחה.

מנהל פורום טיפולי שורש