גשר על שן שעברה חידוש טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

19/07/2008 | 14:38 | מאת: משה

לפני כשנה וחצי הרכיבו לי גשר על שיניים 14-17 כאשר שיניים 15 16 חסרות. שן 14 היתה לאחר חידוש טיפול שורש. לאחרונה נאלצו לפרק את הגשר כיון ששן 14 נסדקה והיה צריך לעקור אותה. לפי תיאור המקרה האם היה נכון מלכתחילה להרכיב גשר ולא שתלים? בתודה

19/07/2008 | 19:44 | מאת: ד"ר גיא וולק

משה שלום, קשה מאוד לקבוע לגבי טיפול שיניים האם נכון או לא נכון בלי לראות צילומי שיניים לפני, אחרי, ולעיתים גם תוך כדי. לא ניתן להגיד ללא צילומים אלו מה היה מצב השורשים, מה כמות העצם לצורך שתלים, ועוד הרבה דברים, שלא ניתן להגיד. כדי לקבל חוות דעת יש לגשת לרופא, ולהיבדק. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש