חידוש טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

14/06/2015 | 11:53 | מאת: שירן

שלום, עשיתי חידוש טיפול שורש ובסוף הטיפול הרופא אמר לי שנשבר לו קצה של מכשיר אבל הוא הצליח לעקוף את זה וזה בסדר, האם באמת יתכן ונשבר קצה של מכשיר בפנים שהוא הצליח לעקוף וזה לא יזיק ובמידה וזה מזיק מה ההשלכות? תודה, שירן

14/06/2015 | 16:13 | מאת: שירן

בנוסף יש לי זרמים בשן עכשיו אחרי הטיפול שורש, האם זה הגיוני אחרי טיפול שורש?

שירן שלום כן , מכשירים לפעמים נשברים תוך כדי עבודה . מכשיר שבור , ובמיוחד כזה שנעקף לא צריך להוות בעיה . הזרמים שאת חווה צריך לבדוק מה זה . יכול להיות חלק מתהליך ריפוי ויכול להיות שיש שוב דלקת בשן. כדאי לעדכן את הרופא ולשמוע את דעתו הרבה בריאות ד"ר דבורקין אילנה

מנהל פורום טיפולי שורש