שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

16/05/2015 | 17:45 | מאת: יעל

רציתי לשאול האם במצב של סתימה כואבת בלעיסה , לקור ולחום , בצחצוח ובניקוי והרבה פעמים גם בכאבים ללא כל גירוי בכלל , וגם מצב שמהבוקר שאני קמה הכאב מתחיל השאלה היא האם במצב כזה האם יש מצב שהחלפת הסתימה לסתימה חדשה תסתיים בכך, כי זה מה שהוחלט כרגע לעשות או שלפי דעתך כנראה אין לזה סיכוי גדול ואם כן יעזור תוך כמה זמן בערך אמורה להרגיש את השינוי שאדע אם הצליח או לא בעיקר בניקוי ובצחצוח , ובכאבים הספונטנים ומאוד גם בחום , קור לא ממש קריטי כי לא אוכלת כל כך קר אלא יותר קריר.

יעל שלום ברגע שיש כאבים ספונטניים הסיכוי לכך לא גדול. אם בכל זאת תחליפי את הסתימה כאב לחום יחלוף מיד . הכאב בלעיסה יחלוף תוך ימים ספורים. לכאב לקור יקח מספר שבועות והוא יחלוף בהדרגה . כל זה בהנחה שהנסיון הצליח. בהצלחה! ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש