שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

17/07/2008 | 21:24 | מאת: אריאלה

ערב טוב! אני בת 36, אמורה בשבוע הבא לעבור 4 עקירות של שיניים קדמיות בלסת העליונה וגשר. נלקחו לי מידות לגשר הזמני על ידי רופא מקצועי ואדיב לא כמו בקליניקה הקודמת שטופלתי במשך 5 שנים. כמעט כל שבוע נלקחו לי מידות על ידי סייעת ועד שלא בא הטכנאי לקליניקה לא הצליחו להתאים לי גשר . עכשיו התברר לי שהגשר לא תקין וצריכים להחליף לי אותו בנוסף ל4 עקירות של שיניים קדמיות בלסת העליונה. אני פוחדת שלא יצליחו להוריד לי את הגשר ומההשחזות וכמובן מהעקירות. מה דעתך? והאם זה טוב לעבור 4 עקירות במפגש אחד או טוב יותר לפצל את הטיפול. תודה מראש.

18/07/2008 | 08:47 | מאת: ד"ר גיא וולק

אריאלה שלום, אין שום מניעה לעבור מספר עקירות בישיבה אחת, מה גם שמדובר בשיניים סמוכות זו לזו. ככה "סובלים" רק פעם אחת. לא באמת מדובר סבל, אבל אסור לאכול שעתיים, ואח"כ יום- יומיים רק דברים רכים, אז עדיף בפעם אחת. לגבי שאר ההתרחשויות, דעתי כדעתך... או שעובדים מקצועי, או שלא. אם את מרגישה שהמקום מקצועי, יהיה בסדר. אז בהצלחה אריאלה, ושבת שלום

מנהל פורום טיפולי שורש