סתימה או טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

13/05/2015 | 18:30 | מאת: מעיין

אחרי כאבים שיש לי בשן עם סתימה כאבים חזקים אחרי ניקוי וצחצוח , כאבים ספונטניים וכאבים לחום וקור , שלחו אותי למומחה לשורש שראה שבאמת יש כאב ורגישות לקור כמו שאמרתי רוצה שינסו להוציא לי את הסתימה ולשים סתימה זמנית בינתיים , נראה לכם שזה עוד מצב לפי התיאור שאפשר להציל את השן או שזה נראה כמו מקרה שבכל מקרה אגיע לטיפול שורש?

מעין שלום הכאב שאת מספרת עלי נשמע מאוד מתסכל. ובמצב כזה רוצים פתרון דחוף ומיידי. עם זאת , אני מניחה שאם המומחה חשב שיש סיכוי לשן ללא טיפול שורש , זה שווה נסיון. כמובן שהסיכוי להצלחה הוא לא גבוהים, אבל אם בסופו של דבר זה יצליח , הרווחת . רצוי לראות בטיפול שורש מוצא אחרון , כי הןא גורר בעקבותיו צורך במבנה וכתר, ועם הזמן עלולים להתפתח בעיות שמכתיבות חידוש טיפול שורש החלפת כתר ובקיצור זמן כסף וסבל. מקווה שהנסיון יעבוד הרבה בריאות ד"ר דבורקין

14/05/2015 | 15:34 | מאת: מעיין

הבעייה שהכאבים ממש חזקים וככל שהבנתי כאבים כאלה בדרך כלל הסיכוי קל שלא יצטרך טיפול שורש האם לא כך הדבר?

מנהל פורום טיפולי שורש