טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

10/05/2015 | 21:20 | מאת: יעל

יש לי כאבים גדולים אחרי צחצוח וניקוי בעיקר , גם ספונטנים וגם אחרי שתיה קרה וחמה ולא מוצאים כלום לא בהסתכלות ולא בצילום הרנטגן ושולחים אותי למומחה לטיפול שורש שאלתי מה יש למומחה שיכול לעשות ולמצוא שרופא רגיל לא מצא?

יעל שלום מלבד ידע ונסיון בבעיות מסוג זה , למומחה יש מכשור מיוחד, לרבות מיקרוסקופ. אשר עוזר באבחנה . צרוף הסימפטומים שאת מתארת מתאים לסדק בשורש שמאוד קשה לאבחן אותו, גם בנוכחות ציוד מתאים. למומחים יש נסיון שעוזר באיתור בעיות מסוג זה בהצלחה ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש