עזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/05/2015 | 14:36 | מאת: נעמה

היו לי לפני שבועיים כאבים הם לא היו נוראים , ובעיקר בצחצוח. מהיום התחילו הכאבים להמשך שעות בצחצוח , ואחרי כל אכילה של משהו ממש לכאוב בנגיסה / אכילה , וגם בשתייה חמה , האם זה בעיה של חור , בהתחלה היה גם דימום אבל זה עבר ונשארו כאבים חזקים , מה זה יכול להיות?

נעמה שלום קשה לקבוע ללא צילום, אך שילוב של כאבים בצחצוח בלעיסה ובחום מכוון אותנו לחשוד בצורך בטיפול שורש. הסיבה בהחלט יכולה להיות חור אם כי ישנם גורמעם נוספים שיכולים להוביל לאותה בעיה יום נעים ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש