כאבים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

02/05/2015 | 08:45 | מאת: דנה

התחילו לי כאבים והם חמורים מאוד בניקוי וצחצוח והיום אף העירו אותי משינה מוקדם בבוקר ללא תחושת דופק. אבל זה קורה כפי שאת רואה גם ללא גירוי מה הבעיה לדעתך ולא בטוחה ודאי איזה שן אלא איזור פחות או יותר והאם ניתן לעשות מש וא בינתיים להקלה?

דנה שלום צר לי על סבלך . מקוה שמצבך הוטב. את מתארת שן שצריכה טיפול שורש . בגלל סמיכות וריבוי של עצבים באזור מאוד אופייני שאת יכולה להגדיר אזור של כאבים ולא שן בודדת . האבחנה המדויקת תתבצע באמצעות צילום ובדיקה יסודית של הרופא. הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש