שן קדמית-שאלה קטנה נוספת:)

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

01/05/2015 | 01:16 | מאת: חן

בקשר לשאלתי עם השן קידמית לפני כמה ימים: האם אהיה חייבת בעתיד לעשות כתר? או, שאוכל להישאר עם מבנה ככה כמו שאמרת לאורך שנים?

חן שלום בדרך כלל בקדמיות אין חובה לעשות כתר, ולכן רב הסיכויים שתוכלי להסתדר בלעדיו. יוצרים מן הכלל הינם מצסים שבהם הכותרת מאוד הרוסה וללא כתר לא ניתן לשחזר רת השן.דבר נוסף חומרי השחזור המרוכבים( מבנה מסתימה לבנה ) משנים לאורך השנים את צבעם ויכול להיות שזה לא יהיה מספיק אסתטי עבורך. בבוא היום תוכלי להחליט שאת כן רוצה כתר ולעשות אותו. הרבה בריאות ד"ר דבורקין.

מנהל פורום טיפולי שורש