עזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

29/04/2015 | 19:06 | מאת: אורית

רציתי לשאול איך אפשר להבחין בין רגישות בשן לבן מצב של חור וצורך בסתימה ו/או בטיפול שורש , יש משהו שהתחיל אני גם לא בטוח מזהה מאיזה שן וגם לא בטוחה שזה כאב או רגישות זה מציק אבל בינתיים לא מפריע מאוד ולא מזהה מה זה בדיוק?

אורית שלום מאחר ורגישות וחור עלולים להרגיש אותו הדבר- רגישות לקר למתוק , רגיישות בעת צחצוח שיניים- הדרך להבדיל ביניהן היא בדרך האלימינציה. אם בבדיקת רופא וצילום! לא נמצאה עששת או סתימה לקויה שיכולה לעורר את אותן תחושות ההנחה היא שמדובר ברגישות שבדרך כלל הטיפול בה הינו שמרני מקוה שתשובתי עושה סדר בדברים. אל תהססי לפנות שוב יום נעים ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש