התייעצות

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

28/04/2015 | 20:40 | מאת: שירה

יש לי איזה הרגשה ביום האחרון נראה לי שזה רגישות ממזג האויר וכל זה שמשפיע על שן באיזור שיש לי כתר זמני יכול להיות שהמקום רגיש יותר שם , שאלתי היא בקרוב יש לי תור לשיננית האם היא בעקרון יכולה לראות אם משהו לא תקין ולהפנות אותי לרופאה כי זה היה יותר מרגישות נראה לי גם שהכאב יותר חזק וממש מדי פעם וקטן. ועוד שאלה האם שחיקה יכולה גם לגרום למהירות של רגישות יותר מהר מאשר אדם שלא שוחק?

שירה שלום קשה לי להתיחס לשאתך מאחר ולא פרטת אישה סוג של רגישות את חווה . האם יש קשר לאכילה , שתיה , שינוי תנוחה וכו' ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש