דלקת בשן שעברה טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

26/02/2015 | 20:05 | מאת: איילת

שלום רב, אני בת 37 עברתי בשן 16 3 טיפולי שורש( חידושים) זוהי שן שאני סובלת דלקות... בשבוע האחרון הייתי אצל שיננית שמיד לאחר הטיפול החלו כאבי תופת בשן. בצילום נראה שיש דלקת ושהשן במצב לא טוב. קיבלתי אוגמנטין 875 אמרו לי שהדלקת תרגע יש לעקור את השן ולעשות שתל. הבעייה המרכזית לקחתי כבר 5 מנות אוגמנטין ואין הטבה בכאבים. האם יש מצב כזה? מה עליי לעשות?

איילת לצערי לא אוכל לעזור לך דרך הפורום . תצטרכי למצוא רופא שיבדוק למה אין הטבה ואולי להחליף את האנטיביוטיקה. תרגישי טוב ד" ר דבורקין אילנה

מנהל פורום טיפולי שורש