טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

14/01/2015 | 20:05 | מאת: שירה

אני יומיים אחרי טיפול שורש בשן טוחנת שהייתה עם סתימה הייתי עם כאבים לפני ואני עדיין עם כאבים גם אחרי האם זה הגיוני וכמה זמן זה יכול להמשך וגם לא בדיוק אותה עוצמה האם זה הגיוני וכמה זמן אם זה יהיה לא בסדר אם זה במקרה יימשך? בינתיים צשתמשת במשכחים האם יש איזה סוג שטוב יותר לכאבים מנסוג הזה?

שירה שלום שמחה לשמוע שאת אחרי. מכאן הדברים אמורים להשתפר. הכאב הגיוני ואופייני אם כי לא נעים. הימים הראשונים הכי קשים ואחר כך חלה הטבה הדרגתית. בדרך כלל כאב ממש לא נמשך יותר משבוע. לפעמים נותרת רגישות בלעיסה למשך מספר שבועות. במסגרת הפורום לא אוכל להמליץ לך על משככי כאבים . זה יהיה לא אחראי מצידי, ללא נגישות לתיק הרפואי שלך. הרבה בריאות ד"ר דבורקין

15/01/2015 | 22:06 | מאת: שירה

כלומר לפי בדרך כלל עד שבוע זה עדיין הגיוני כאבים ואפילו חזקים והאם באמת בגלל שהיו כאבים לפני יש השפעה גם על הכאבים שאני חשה כעת . יש בכל זאת הקלה זה בטוח כבר בצחצוח ובניקוי כבר לא מרגישה את הכאב החזק כרגע רק רגישות קלה אבל מרגישה גם כאילו הסתימה לא חלקה מחוספסת האם גם זה הגיוני ועוד שאלה שיהיה לי התור של המבנה אמורים להוציא את הסתימה הזמנית והשטריות של הסתימה שהייתה לפני שנשארו ובגלל שזה שן טוחנת האם גם לזה יכול להיות שהשפעה יותר איטית בשן כזאת בגלל מספר התעלות שהיו לטיפול?

מנהל פורום טיפולי שורש