טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

12/01/2015 | 17:03 | מאת: יערה

רציתי לשאול כמה זמן אחרי טיפול שורש יכולים להיות כאבים וכעבור כמה זמן הם מתחילים לפחות?

יערה שלום מאוד אינדיבידואלי, לרב אם יש כאב חזק הוא נמשך יום יומיים ואחר כך מתחיל לרדת בעוצמתו ונעחם תוך שבוע. ברב טיפולי השורש זה נמשך פחות. בחלק מהמקרים נותרת רגישות ללעיסהלמספר שבועות.

15/01/2015 | 15:12 | מאת: יערה

אנח כבר 3 ימים אחרי טיפול שורש ובחלק מהיום נורמלי כלומר כאבים סבירים ובשעות הערב הכאבים חזקים יותר האם בשלב זה אם נמשך חא צריך כבר אנטביוטיקה לטיפה?

מנהל פורום טיפולי שורש