סתימה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

08/01/2015 | 22:31 | מאת: ליאת

יש סתימה אמלגם ישנה שאני צריכה לעבור טיפול שורש איך יודעים אם זאת סתימה עמוקה או לא האם סתימה שעל כל משטח השן לעומת סתימה אחרת שיש לי רק על חלק מהשן זה אומר שזאת סתימה עמוקה?

ליאת שלום עומק הסתימה נקבע בצילום, חיצונית סתימה יכולה להיות רחבהה ושטחית או צרה ועמוקה. בכל מקרה זה לא משנה אם השן כבר הגיע לטיפול שורש. ממילא מוציאים את הסתימה, ואחרי טיפול השורש השן צריכה לקבל מבנ וכתר. בהצלחה . ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש