טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

08/01/2015 | 18:26 | מאת: טלי

אני צריכה לעבור טיפוך שורש בשן שיש בה סתימה שבוע הבא שכרגע מאוד כואבת שאלתי אם עכשיו יש כאבים האם יהיו גם כאבים אחרי הטיפול והאם חזקים יותר מבדרך כלל בגלל שכרגע כואבת השן הנל ובגלל גם שזטת שן עם סתימה שגם עוד חלק בטיפול שצריך להוציא דמאריך את המסובכות?

טלי שלום קיומה של סתימה לא מסבך ולא מאריך את הטיפול. כשיש כאבים לפני טיפול , קיים סיכוי גבוה לכאבים גם אחרי הטיפול , אך לא חובה. כשיש כאבים היומיים הראשונים מכאיבים במיוחד . ניתן לקחת משככי כאבים. ד"ר דבורקין.

מנהל פורום טיפולי שורש