טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

06/01/2015 | 17:02 | מאת: שקד

יש לי טיפול שורש בסתימה שבוע הבא , בינתיים הכאבים יש שעות שהם ממש חזקים האם במצב זה יכול לעשות את הטיפול לא מפריע ? האם אחרי הטיפול גם יהיו כאבים חזקים אם יש עכשיו ואם כואב האם בכאבים שהיו חזקים לפני הטיפול נותנים אחרי הטיפול אנטביוטיקה כי לפני שנה-שנתיים גם היו כאבים והמשיכו אחרי הטיפול שהצטרכתי בסוף אנטביוטיקה לפי מה מחליטים?

שקד שלום אין מניעה לטפל עם כאבים, לפעמים הכאב(בעצם הדלקת) מכתיב טיפול בשני חלקים במקום אחד. אנטיביוטיקה נותנים רק במידה ויש נפיחות או הפרשה מוגלתית מהתעלות. בהצלחה בטיפול. ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש