בין טיפולים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/01/2015 | 09:55 | מאת: אורית

האם קורה משהו רציני אם מחכים בין הטיפול שורש למבנה חודש ימים , ובין המבנה לכתר זמני גם בערך חודש פשוט התורים של הרופאה שלי מלאים ולא רוצה להחליף שום רופא? וטיפול השורש גם לא רוצה לדחות כי אני סובלת מכאבים?

אורית שלום מבחינת טיפול השורש אין בעיה לחכות למבנה כחודש ימים כאשר ישנה סתימה זמנית טובה בכותרת השן. הבעיה שטיפול השורש מותיר את השן חלשה וללא המבנה והכתר (הזמני לפחות) "ביס" לא זהיר והשן נשברת דבר שלעיתים מוביל לעקירתה. זהו אחד הדברים המתסכלים ביותר בתחום : כבר עברת טיפול שורש , השקעת זמן כסף וסבל , ובסופו של יום נותרת ללא שן. אני ממליצה לזרז כמה שניתן את המשך הטיפול ובינתיים לנסות ללעוס על הצד השני . בהצלחה . ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש