כאבים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

04/01/2015 | 20:09 | מאת: יעל

האם אם היו כאבים לפני טיפול שורש עצמו האם אחרי יהיו כאבים והאם נותנים משהו כמו משכחי כאבים חזקים או אפילו אנטביוטיקה . ואם הכאבים טיפה גדלים עד התור זה אמור להפריע לטיפול עצמו ולסבך את הטיפול והאם מסיימים במפגש אחד בדרך כלל גם אם מדובר בשן טוחנת?

יעל שלום במידה ויש כאבים לפני טיפול , הסיכוי לכאב אחרי טיפול עולה. ניתן לתת משככי כאבים חזקים שבדרך כלל נדרשים כ3-4 ימים ( במקרים הקשים) . לאנטיביוטיקה חוקים אחרים, רק במקרים של נפיחות או זיהום מוגלתי מהתעלות, ללא כל קשר לכאב. ההחלטה לגבי פגישה אחת או שתיים , נקבעת לפי מצב הזיהום בשן וכן הקושי הטכני שלה. הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש