טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

30/12/2014 | 17:09 | מאת: שירה

בהמשך להתייעצותי איתך בשבועות האחרונים רוצה לעוד ייעוץ אחרון: בהמשך להתלבטות אם זה רגישות בסתימה לבנה או צורך בטיפול שורש התחילו לי תסמינים חדשים העוצמה של הכאבים בהרבה יותר חזקים , חלק מהמאכלים כואב שאוכלת מה שלא רך מאוד , והיום התחילו לי גם מדי פעם כמה פעמים ביום גם זרמים בשן וכמעט משכחי הכאבים לא עוזרים בכלל האם זו החמרה וזה כבר ברור שאצטרך טיפול שורש יש לי תור בחמישי אבל בינתיים מה את אומרת במיוחד ששום דבר לא עוזר והכאבים מחמירים מיום ליום? אשמח על תשובתך וסליחה על הנדנוד.

שירה שלום לצערי אין לי מה להוסיף ללא בדיקה. השן לפי התאורים שלך זקוקה לטיפול שורש. הרבה בריאות ושנה אזרחית טובה

01/01/2015 | 20:14 | מאת: שירה

קודם שנה אזרחית טובה גם לך. דבר שני שלחו אותי סוף כל סוף לייעוץ למומחה לשורש אמאתי שזה הולך ומחמיר אבל האם לפי התיאור זה יספק כי בצילום לא ראו כלום או במה מדתמד מומחה לדורש להחליט סופית האם על פי כאבים כשלא רואים כלום או יש משהו אחר ?

מנהל פורום טיפולי שורש